Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for online bestillinger på www.packup.dk

 

Kortbetaling:

Ved kortbetalinger har du fuld sikkerhed for dine penge, til varen er leveret. Vi trækker først pengene fra din konto, når varerne er afsendt eller pakket ved afhentning i butikken. Dine penge er sikret på bedste måde, da vi bruger en SSL certifikat, som sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen.

Vi kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, men trækker beløbet fra din konto via et transaktionsnummer. Du hæfter ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Priser:

Alle priser på packup.dk er oplyst i DKK og eksl. moms og eventuelle gebyrer.
Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl.

Fragtpriser og levering:

Vi leverer gratis ved køb af over 999 DKK. Køb under dette beløb vil blive takseret et fragtgebyr på 95 DKK.


Fortrydelse af køb:

Hvis du fortryder dit køb eller dele af dit køb, så har du 14 dages returret fra du modtager din ordre. Kontakt vores team for info omkring returnering.

  

Reklamation: 

Har du, mod vores forventning, modtaget en vare som er defekt, vil denne naturligvis blive ombyttet eller repareret. (Se evt. mere her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/reklamationsret/ ) Ønsker du at reklamere over en vare leveret af packup.dk skal du kontakte os på kontakt@packup.dk.

I din mail skal du skrive det ordrenummer som reklamationen vedrører eller vedlægge en kopi af din kvittering for købet. Dette vil gøre det lettere for packup.dk at ekspedere din reklamation. Når packup.dk har modtaget din beskrivelse af reklamationen og har undersøgt kravet, vil vi indenfor rimelig tid meddele dig om fejlen eller manglen er omfattet af reklamationsretten. Såfremt fejlen eller manglen er omfattet af reklamationsretten, vil du blive kontaktet af packup.dk og vi vil informere dig om, hvorvidt vi ombytter din vare eller om vi gerne vil have den ind til reparation. Såfremt packup.dk ønsker at få varen retur vil du modtage et pakkelabel fra os, så du ikke har nogen omkostning forbundet hermed. Vi yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Personlige data:

Ved bestilling registrerer packup.dk din mailadresse, dit navn, adresse, dit telefonnummer og CVR nummer. Disse oplysninger bruges ved levering af varerne samt til udsendelse af informationer vedr. din forsendelse.

Oplysningerne vil blive opbevaret i op til 5 år, da dette er kravet til opbevaring af regnskabsmateriale. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til andre virksomheder eller tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Det er også muligt at skjule dine personlige informationer gennem en VPN.

Klagemulighed:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos packup.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også indsende en klage via www.forbrug.dk/

EU-Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her hrrp://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive packup.dk´s mailadresse: kontakt@packup.dk

Virksomhedsoplysninger:

Packup.dk

HB Import ApS

Hammerholmen 28 | 2650 Hvidovre

Tlf.: 5035 8447 

CVR: 4177 6862

Bank: Jyske Bank

Reg.nr.: 7316

Kontonr.: 1046823

0
    0
    Din Ordre
    Din Kurv er tom